Oprema

Multirotor Oktokopter

Octocopter XL     OKTOKOPTER je multirotor letelica najvece stabilnosti i ogromnih mogucnosti. Koristi elektro pogon, veoma je tiha i ne zagaduje okolinu. Zbog svojih izuzetnih karakteristika i stabilnog leta, najviše se koristi u svrhe snimanja i nadzora iz vazduha.

Sama letelica u realnom vremenu šalje pilotu kompletne telemetrijske podatke o svom GPS položaju, visini, brzini kretanja itd. Na letelicu je montiran nosac kamere sa stabilizacijom, kojim upravlja sam pilot ili njegov saradnik sa zemlje. Nosac kamere je najnovije generacije, slican uredjaju movi m10 i daje izuzetno stabilne snimke kojima nije potrebna post stabilizacija. Letelica je opremljena i video linkom preko koga se može u realnom vremenu pratiti šta kamera na letelici snima. Vreme leta letelice sa jednim paketom baterija se kreće od 8 do 25 minuta u zavisnosti koliko je opterecena. Bezbedno sa zemlje može podici teret od oko 3kg.

Kompletna letelica je plod našeg dugogodišnjeg iskustva i veoma dobro opremljene radionice. Letelica je namenski radjena za snimanje iz vazduha (helio snimanje), od najboljih materijala i bez kompromisa. Sve je posvećeno tome da ona bude što čvrsće konstrukcije za najbolje letne karakteristike,a opet što laksa za najduže vreme leta i da se može sklopiti da zauzima najmanje mesta prilikom transporta. Letelice sličnih karakteristika koje se mogu naći na tržištu su uglavnom znatno teže (i do 1kg!), i ne mogu se lako preraditi i prilagoditi vašim potrebama, što kod nas nije slučaj. Mi veoma lako možemo prilagoditi letelicu baš tome što je vama potrebno, možete tražiti od nas samo delove sklopova, i tako sami sklopiti vašu letelicu uz našu pomoć. Za sve detaljnije informacije vas molimo da nas kontaktirate.

                                                                                                               

Kontakt Informacije

Flyingcam - snimanje iz vazduha
Tel: +381 13 83 63 48 
Mob: +381 63 36 63 10
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Flyingcam - najnoviji video

Novosti -flyingcam