Usluge

Mapiranje terena

Mapping the terrain     Mapiranje terena se vrši niskim preletom letelice iznad određenog terena, gde se istovremeno vrši HD snimaje terena i kreiranje GPS fajla za kasniju uoptrebu. Po završenom letu klijent dobija video snimak preleta terena u visokoj rezoluciji i GPS fajl.

Datoteka sadrži sve podatke o letu, kao što su trenutne koordinate, visina, brzina kretanja i drugo. Podaci se mogu koristiti u razne svrhe, između ostalog i za monitoring larvi komaraca na kanalima, barama i izlivima.

Na ovaj način se veoma lako može izvršiti snimanje nekih potpuno nepristupačnih terena, kao što su bare, močvare, šume, ivice provalije i slično bez ikakvog rizika za ljude i okolinu. Sam let letelice je FPV let, gde pilot uz pomoć video linka i virtuelnih naočara, vidi ono sto vidi kamera na letelici i pilotira kao da se on fizički nalazi u letelici, bez potrebe da vidi samu letelicu. Na taj način pilot nije ograničen letenjem samo u svom vidokrugu, već može odleteti znatno dalje (nekoliko kilometara) bez bojazni da će izgubiti letelicu.

Primer mapiranja terena možete pogledati ovde.

Kontakt Informacije

Flyingcam - snimanje iz vazduha
Tel: +381 13 83 63 48 
Mob: +381 63 36 63 10
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Flyingcam - najnoviji video

Novosti -flyingcam